MLS Πληροφορική: Διεκδικεί έργα δυο εκατ. ευρώ σε Ελλάδα, Κύπρο

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 10:29

Την ανάληψη νέων έργων εκπαιδευτικού λογισμικού σε Ελλάδα και Κύπρο, συνολικού προϋπολογισμού ύψους περίπου δύο εκατ. ευρώ, διεκδικεί η MLS Πληροφορική.

Συγκεκριμένα, η MLS παρέδωσε προς αξιολόγηση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Ελλάδας άλλα επτά εκπαιδευτικά λογισμικά για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συνολικού προϋπολογισμού 986.400 ευρώ(πλέον ΦΠΑ).

Επίσης, στην Κύπρο, η εταιρεία κατέθεσε προτάσεις για εννέα μαθήματα-εκπαιδευτικά λογισμικά για τους μαθητές του Δημοτικού (συμπεριλαμβανομένης της προδημοτικής και της ειδικής εκπαίδευσης) και του Γυμνασίου, στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Ο συνολικός προϋπολογισμός των συγκεκριμένων έργων ανέρχεται σε 919.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Όπως σημειώνει, άλλωστε, η MLS σε ανακοίνωσή της, πρόσφατα το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου έδωσε το «πράσινο φως» για την προμήθεια τριών ακόμη λογισμικών της εταιρείας για αντίστοιχα μαθήματα του Συστήματος Μαθητείας, τα οποία υπέβαλλαν συνεργάτες της, προϋπολογισμού 105.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα