Intracom Telecom: Ολοκλήρωση έργου 5,7 εκατ. δολ. στην Ινδία

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008 11:18

Την ολοκλήρωση έργου που αφορούσε στην εγκατάσταση συστημάτων ραδιοζεύξεων (INTRALINK) στην Shyam Telelink Limited, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της Sitronics.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, ύψους 5,7 εκ. δολαρίων, η εταιρεία προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία συστήματα ραδιοζεύξεων (radio-relay links), επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο της Shyam Telelink στην περιοχή του Rajasthan της Ινδίας. Η εκτέλεση των εργασιών ολοκληρώθηκε σε τρεις μήνες.

«Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου, αναδεικνύει τις δυνατότητες της εταιρείας να θέτει σε εφαρμογή και να ολοκληρώνει μεγάλα και σύνθετα έργα σε νέες και απαιτητικές αγορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία αυτή, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω δραστηριοποίησή μας, στο φιλόδοξο έργο της STL, να εξαπλωθεί σε 27 πολιτείες της Ινδίας που ζει σήμερα το 95% περίπου του πληθυσμού της χώρας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom Αλέξανδρος Μάνος, με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου.

Σχετικά με την εταιρεία Shyam Telelink, η Intracom Telecom σημειώνει πως έλαβε πρόσφατα τηλεπικοινωνιακές άδειες για την παροχή υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε 21 περιοχές της Ινδίας. Η εταιρεία θα κατέχει άδειες, συμπεριλαμβανομένων και των αδειών που ήδη έχει στην πολιτεία του Rajasthan, που θα καλύπτουν όλη την Ινδία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα