Bloomberg: Ποιον σκέφτεται ο Έλον Μασκ για τη θέση του CEO στο Twitter; Τον εαυτό του

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 08:58
UPD:09:00
REUTERS/ADREES LATIF

Ο Έλον Μασκ ανέλαβε και επίσημα τον έλεγχο του Twitter, αφού ολοκληρώθηκε η εξαγορά της πλατφόρμας έναντι τιμήματος 44 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Αμέσως μόλις ανέλαβε τα ηνία ξεκίνησε τις καρατομήσεις ανώτατων στελεχών απομακρύνοντας πρώτον από όλους τον επικεφαλής του Twitter Παράγκ Αγκραβάλ. Έπειτα έδειξε την έξοδο σε σειρά ηγετικών στελεχών του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος όμως θα βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις που έμειναν κενές από τις αποχωρήσεις της Πέμπτης; Ο Έλον σχεδιάζει να αναλάβει ο ίδιος το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. 

Ο Μασκ σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Παράγκ Αγκραβάλ, ο οποίος απολύθηκε μαζί με άλλα μεγάλα στελέχη μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ανέφερε στο πρακτορείο άτομο με γνώση του θέματος. Ο δισεκατομμυριούχος αναμένεται να παραμείνει διευθύνων σύμβουλος για ένα διάστημα, αλλά εδνέχεται τελικά να παραχωρήσει τον ρόλο μακροπρόθεσμα, πρόσθεσε η πηγή του Bloomberg. Οι εκπρόσωποι του Twitter αρνήθηκαν πάντως να σχολιάσουν.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα