Χ.Α.: Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008 09:06

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε τις εξής εταιρικές πράξεις για την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008:

- CPI , κατΆ εφαρμογή της παραγράφου 3.1.2.4 του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας μεταφέρονται στην «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών», δεδομένου ότι κατά τη συνεδρίαση της 10/10/2008, η τιμή κλεισίματος της μετοχής διαμορφώθηκε κάτω του ορίου των 0,30 ευρώ.

- Ιασώ , η επωνυμία της εταιρείας «ΙΑΣΩ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε.» στο Χ.Α. αλλάζει σε «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΙΑΣΩ Α.Ε.».

- Intracom , εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 29.163.750 νέων (ΚΟ) μετοχών της εταιρείας που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρείας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 77.770.000 (ΚΟ) μετοχές.

- Sprider , σύμφωνα με την αριθ. 368/7.10.2008 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 15 (ΚΟ) μετοχές της εταιρείας, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.

- Eικόνα-Ήχος , κατΆ εφαρμογή της παραγράφου 3.1.2.4 του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας μεταφέρονται στην «Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, Εμπορευσιμότητας & Ειδικών Χαρακτηριστικών», δεδομένου ότι κατά τη συνεδρίαση της 10/10/2008, η τιμή κλεισίματος της μετοχής διαμορφώθηκε κάτω του ορίου των 0,30 ευρώ.

- Betanet , κατΆ εφαρμογή της διάταξης 3.1.2.5 του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρείας μεταφέρονται στην «Κατηγορία Επιτήρησης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα