Στην Intralot η διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην Τζαμάικα

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008 12:15

Τη διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην Τζαμάικα ανέλαβε η Intralot, μέσω της θυγατρικής της, Intralot Jamaica. Σύμφωνα με την εταιρεία, το συμβόλαιο έχει 10ετή διάρκεια με δυνατότητα επιπλέον ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα, η Intralot Jamaica θα αναλάβει την πλήρη διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην τοπική αγορά, που περιλαμβάνει την παροχή του κεντρικού συστήματος και των τερματικών microLOT, τη διαχείριση κινδύνου και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, κατόπιν των σχετικών εγκρίσεων από την Επιτροπή Στοιχημάτων, Παιχνιδιών και Λοταριών (BGLC).

Η Intralot θα εισαγάγει δύο παιχνίδια στην αγορά της Τζαμάικας σε ένα αρχικό δίκτυο περίπου 500 σημείων πώλησης που αναμένεται να φτάσουν τα 1.000.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, αρχικά, η εταιρεία υπέγραψε συμβόλαιο με την Big "A" Track ("2003") Ltd (Big A), η οποία έχει άδεια για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος, προκειμένου να συνεργαστούν στην αγορά της Τζαμάικας.

Στη συνέχεια, η Big A εξαγοράστηκε από τη Supreme Ventures Limited (SVL), η οποία και θα συνεργαστεί πλέον με την Intralot για την υλοποίηση του έργου. Οι Intralot και SVL θα συνεργαστούν για τη δημιουργία και την επέκταση του δικτύου πωλήσεων, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τα κέρδη της Intralot από τη διαχείριση του έργου αναμένεται να ανέλθουν σε 140 εκατ. δολάρια στη συνολική διάρκεια του συμβολαίου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα