ΙΚΑ: Εως 26/11 οι διορθώσεις λανθασμένων εγγραφών ΑΠΔ

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 11:53

Eως τις 26 Νοεμβρίου θα είναι δυνατή η διόρθωση λανθασμένων εγγραφών από τους εργοδότες-χρήστες του Συστήματος Ηλεκτρονικής Υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) ΙΚΑ (για τις περιόδους 01/2002-06/2008).

Όπως διευκρινίζει η διοίκηση του ΙΚΑ, για την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτείται η εκ μέρους των εργοδοτών διόρθωση, μέσω διαδικτύου, όσων λανθασμένων εγγραφών έχουν απομείνει. Οι εν λόγω λανθασμένες εγγραφές έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο και είναι στη διάθεση των εργοδοτών.

Με την ολοκλήρωση της διόρθωσης των λανθασμένων εγγραφών των Α.Π.Δ., μεταξύ άλλων, θα καταστεί δυνατή η χορήγηση σε Βεβαιώσεων Ασφαλιστικής Ενημερότητας από το Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης, με την αποστολή τηλεομοιοτυπίας (FAX) ή μέσω διαδικτύου, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη των εργοδοτών στις υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εργοδότες μπορούν να απευθύνονται στο διαδικτυακό τόπο www.ika.gr ή στα κατά τόπους Υποκ/τα-Παρ/τα Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. Εναλλακτικά, οι εργοδότες μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , στο οποίο θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφουν τον Α.Μ.Ε. που τους έχει αποδοθεί από το Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ..



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα