ΟΕΚ: Παραχώρηση έκτασης για ανέγερση νηπιαγωγείου και κτιρίου για τη στέγαση Α.Τ.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 13:00
UPD:13:03

Τη δωρεάν παραχώρηση έκτασης στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για την ανέγερση νηπιαγωγείου, καθώς και τη μίσθωση κτιρίου για τη λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος στο Ολυμπιακό Χωριό, αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του, την 15.10.2008, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο ΟΕΚ:

1) Εγκρίθηκε η δωρεάν παραχώρηση στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) επιφάνειας 3.285 τ.μ. στο Ολυμπιακό Χωριό για την ανέγερση νηπιαγωγείου. Η παραχώρηση θα ισχύει για 50 χρόνια ενώ ο ΟΕΚ θα διατηρεί την κυριότητα του παραχωρούμενου χώρου. Οι δαπάνες για την ανέγερση του κτιρίου και των εγκαταστάσεων, τη λειτουργία, τον εξοπλισμό και τη συντήρηση του σχολείου θα βαρύνουν τον ΟΣΚ. Το σχολικό κτίριο θα εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών των οικιστών του οικισμού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ».

2) Εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης μεταξύ της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ 2004» Α.Ε. και του υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, η οποία αφορά την παράδοση και μίσθωση του κτιρίου που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό, για τη λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος με την επωνυμία «Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού». Η σύμβαση θα διέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί Δημοσίων Συμβάσεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα