ΧΑΑ: Αποφάσεις

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2001 19:31

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 24.794.220 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.› που προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων ανωνύμων μετοχών.

Επίσης, το δ.σ. του ΧΑΑ ενημερώθηκε σχετικά με την αλλαγή της επωνυμίας:

- της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.› σε «COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ› με διακριτικό τίτλο «COCA-COLA Ε.Ε.Ε.›.

- της εταιρίας «ΑΘΗΝΑΙΑ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ› σε «MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› και διακριτικό τίτλο «MULTIRAMA S.Α.›.

Παράλληλα, το ΔΣ στη σημερινή του Συνεδρίαση αποφάσισε την ένταξη των μετοχών της εταιρίας «ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, πρώην ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ› σε καθεστώς επιτήρησης, από την πρώτη ημέρα επαναδιαπραγμάτευσης τους και για χρονικό διάστημα έως ενός μηνός, έτσι ώστε να ενημερωθεί πλήρως το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις συντελούμενες επιχειρηματικές εξελίξεις και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Η εκδότρια εταιρία, στα πλαίσια της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, υποχρεούται από τη Δευτέρα 29/1/2001 να έχει διανείμει σε όλες τις χρηματιστηριακές εταιρίες και στο Χρηματιστήριο, αντίγραφα του σχετικού πληροφοριακού δελτίου, το οποίο θα καταχωρηθεί επίσης στο site του χρηματιστηρίου στο internet.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω καθώς και το γεγονός ότι η εισηγμένη εταιρία «ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, πρώην ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ›, έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις που ετέθησαν λόγω υπαγωγής της στην απόφαση 19 του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου, όπως αναφέρεται στο σχετικό πληροφοριακό δελτίο, και εξαιτίας της οποίας είχε τεθεί σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της, αποφάσισε την άρση της αναστολής από την προσεχή Πέμπτη 1/02/2001.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα