Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Αποφάσεις δ.σ.

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008 18:04

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 489η/23.10.2008 συνεδρίασή του ενέκρινε:

-Το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της "GRIMALDI COMPAGNIA DI NAVIGAZIONE S.p.A" προς τους μετόχους της εταιρίας "ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

-Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δημόσια προσφορά της εταιρίας "PLIAS Α.Β.Ε.Ε." και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

-Το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου Συν.Π.Ε." σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 3401/2005.

-Tη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας "ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ ΑΒΕΕ" μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας "ECONOMATRIX AEEΔ" με έδρα τη Θεσσαλονίκη μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

-Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΚΑΠΠΑ AEEΔ" με έδρα τον Πειραιά καθόσον έχει υποπέσει σε σοβαρές και επανειλημμένες παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε:

α) για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών "ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΑΕ", "ΕUROMEDICA ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ", και "ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ" από την "EUROMEDICA AEΠΙΥ", και

β) για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας KEGO ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ" από την "ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ".



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα