Ιntarget: Συνεργασία με Microsoft Consulting Services

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2001 16:43

Στην υπογραφή συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες η Inτarget, μέλος του ομίλου Φουρλή, με τη Microsoft Consulting Services ΕΜΕΑ (Financial Services).

Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την επιλογή της Intarget A.E. ως Προτιμούμενου Στρατηγικού Συνεργάτη της Microsoft Consulting Services ΕΜΕΑ (Financial Services), η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των προϊόντων και τεχνολογιών της Microsoft.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intarget, σκοπός της συνεργασίας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και η υλοποίηση έργων πληροφορικής για τους πελάτες των δύο εταιρειών, ενώ η επιλογή αυτή συνεπάγεται την από κοινού ανάληψη και υλοποίηση έργων πληροφορικής στο πλαίσιο της περιοχής δραστηριοποίησης της που καλύπτει 37 χώρες.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Intarget δραστηριοποιείται στο e-commerce, σε προϊόντα για τράπεζες, xρηματιστηριακές εταιρείες (π.x. υπηρεσία InBroker και InNews, υπηρεσία ενημέρωσης δημοσιευμάτων Tύπου), λύσεις βασισμένες στο Internet, την κινητή τηλεφωνία, extranet και intranet. O αναμενόμενος κύκλος εργασιών για το 2000 είναι 1,3 δισ. από 456 εκατ. το 1999.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΛΚ



Σχολιασμένα