Ο.Α. - Εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή προσφορών

Την άλλη εβδομάδα η ανακοίνωση των υποψηφίων
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 15:26

Σήμερα το βράδυ λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των σχημάτων που θα έχουν καταθέσει προσφορές, σχετικά με την κατ' αρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εταιρεία.

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί στο υπουργείο με αντιπροσωπεία Ευρωβουλευτών της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επικεφαλής της οποίας ήταν η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, πρώτη αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Κατά τη συνάντηση του υπουργού με την αντιπροσωπεία των Ευρωβουλευτών συναντήθηκαν διάφορα θέματα που έχουν σχέση με τις μεταφορές, με έμφαση στον ΟΣΕ και τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Για το πρώτο η κυρία Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου αναφέρθηκε στις χαμηλές επιδόσεις και στο ζημιογόνο χαρακτήρα του Οργανισμού και πρόσθεσε ότι ενημερώθηκαν από τον υπουργό για το πρόγραμμα εξυγίανσης του ΟΣΕ.

Ο κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε τους Ευρωβουλευτές για το σχέδιο αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής και διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να μείνουν τα νησιά μας χωρίς αεροπορική σύνδεση, καθώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της επιδότησης των άγονων γραμμών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα