Προσωπική δέσμευση Κ. Καραμανλή για τους ασθενέστερους

Ολοκληρώθηκε η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 15:40

Τη δέσμευση πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει «κάθε περιθώριο, κάθε δυνατότητα, για να κάνουμε λίγο πιο εύκολα τα πράγματα για τους πολίτες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» ανέλαβε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κλείνοντας με την τριτολογία του την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης.

Κάνοντας λόγο για δύσκολη περίοδο που έχει μπροστά της η χώρα, γεμάτη αβεβαιότητες και ισχυρές πιέσεις από το διεθνές περιβάλλον, ο κ. Καραμανλής τόνισε για άλλη μία φορά πως η κυβέρνηση κινείται στον πυρήνα των ευρωπαϊκών αποφάσεων με στόχο υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με έγνοια στον πολίτη που έχει και τη μεγαλύτερη ανάγκη, το χαμηλοσυνταξιούχο, το χαμηλόμισθο, τον άνεργο, εκείνον που χρειάζεται τη συμπαράστασή μας. «Δεσμευόμαστε και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, κάθε δυνατότητα, για να τα κάνουμε λίγο πιο εύκολα γι' αυτούς» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις αιτιάσεις που διατύπωσε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, καταλογίζοντάς του χονδροειδείς ανακρίβειες και για απροκάλυπτα ψεύδη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα