Express Holiday: Επέκταση δικτύου

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008 18:32

Στην αντικατάσταση του εμπορικού σήματος «Top Travel» με το «Express Holidays» προβαίνει η εταιρεία παροχής τουριστικών υπηρεσιών Express Holidays.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά και την απόκτηση των CARREFOUR TRAVEL το δίκτυο των καταστημάτων της στην Ελλάδα αριθμεί σήμερα 14 καταστήματα. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να προστεθούν τέσσερα ακόμα καταστήματα σε Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο (Κρήτης) και Λάρισα, που θα λειτουργούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αντίστοιχων υπερκαταστημάτων CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Επίσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επέκταση του δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, όπου η εταιρεία έχει προχωρήσει ήδη στην ίδρυση θυγατρικών εταιρειών σε Κύπρο, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία με στόχο να λειτουργήσουν στις αρχές του 2009 δύο καταστήματα στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό) και από ένα στη Σόφια και στην Ποντγκόριτσα.

Σύμφωνα με το τριετές επιχειρησιακό σχέδιο της Express Holidays στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αναμένεται να προστεθούν τριάντα ακόμα σημεία πώλησης έως το 2010, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με παρουσία σε περισσότερες από τέσσερις αγορές.

Η εταιρεία εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών της θα ανέλθει στα 20 εκατ. ευρώ για τη χρήση του 2008 και να εκτιμάται ότι θα υπερδιπλασιαστεί με την ολοκλήρωση του τριετούς επενδυτικού της πλάνου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα