Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των μηχανικών του Δημοσίου

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2008 11:03

Με 4ωρη παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα 10/11/08 από την έναρξη του ωραρίου, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των διπλωματούχων μηχανικών του Δημοσίου.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 8.00 μπροστά στα γραφεία του ΟΣΚ ΑΕ (Φαβιέρου 30), ενώ θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου με στόχο, όπως τονίζεται, την αποτροπή της δημοπράτησης 16 Σχολικών κτιρίων στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την μέθοδο των ΣΔΙΤ προϋπολογισμού 80,5 εκατ. €. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται σε συνεργασία, με το Σύλλογο Εργαζομένων του ΟΣΚ ΑΕ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την ΟΛΜΕ.

Τέλος, την Τρίτη 11/11 οι μηχανικοί θα κάνουν 3ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας -για την Αττική 4ωρη- από την έναρξη του ωραρίου, με συγκέντρωση μπροστά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Πεζόδρομος Κοραή και Πανεπιστημίου), σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες ΠΟΣΕΥΠΕΧΩΔΕ και ΠΟΜΗΤΕΔΥ. Κοινό αίτημα, η διασφάλιση των επιδομάτων και η άμεση έκδοση αντίστοιχων Υπουργικών αποφάσεων από το ΥΠΟΙΟ σύμφωνα με τις προτάσεις των μηχανικών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα