Το Πήλιο «αγαπημένος προορισμός»

Διαδικτυακή ψηφοφορία στη Philoxenia
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 11:59

Η κυριαρχία του Πηλίου, στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, χειμώνα-καλοκαίρι επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στις κατηγορίες «Αγαπημένος ορεινός ή εξοχικός προορισμός» και «Αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός», στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Philoxenia Tourism Awards», που διοργάνωσε μέσω του Διαδικτύου η Ηelexpo, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φέτος.

Στο σύνολό του ο νομός Μαγνησίας διέπρεψε και σε άλλες τρεις κατηγορίες του ηλεκτρονικού διαγωνισμού στον οποίο δικαίωμα ψήφου έχουν απλοί πολίτες-ταξιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα στην πρώτη πεντάδα στην κατηγορία «Αγαπημένος αστικός προορισμός» ψηφίστηκε η πόλη του Βόλου, στην κατηγορία «Ομορφότερη ελληνική παραλία» ο Μυλοπόταμος και στην κατηγορία «Καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο» τα Χάνια.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου στη διάρκεια της επίσημης τελετής των εγκαινίων της 24ης διεθνούς Τουριστικής Εκθεσης «Philoxenia 2008» στη Θεσσαλονίκη, από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Αρη Σπηλιωτόπουλο.

Το περίπτερο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας στη φετινή διοργάνωση ήταν εντυπωσιακό, εξυπηρετώντας το στόχο της, προβολή του νομού στην Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να επιτευχθεί η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και να αναδειχτούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Συμμετείχαν οι Δήμοι Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, Αλμυρού και Σηπιάδας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, η ΤΕΔΚ Μαγνησίας, η Ενωση Ξενοδόχων καθώς και η Ενωση Ενοικιαζομένων Δωματίων.

ΡΕΑ ΤΣΙΑΧΑ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα