Ανακλήσεις αυτοκινήτων Renault, Nissan, Opel

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 15:06

Προγράμματα ανάκλησης αυτοκινήτων Renault (μοντέλο Trafic II), Nissan (Primastar X83) και Opel (Vivaro) εκτελούν o Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή και οι επισήμοι αντιπρόσωποι των ομώνυμων αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, για τη Renault η ανάκληση αφορά 265 οχήματα, παραγωγής από 1η Ιανουαρίου 2006 έως και 10 Ιουνίου 2008, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα θραύσης της ενδιάμεσης σύνδεσης της ντίζας χειρόφρενου, με συνέπεια της απώλεια της λειτουργίας του χειρόφρενου.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου Renault, ώστε να γίνει αντικατάσταση της ενδιάμεσης σύνδεσης της ντίζας χειρόφρενου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ στους αριθμούς 210 8764825 και 210 8764716.

Για τη Nissan, η ανάκληση αφορά 568 αυτοκίνητα παραγωγής από 1ης Ιανουαρίου 2006 έως και 10 Ιουνίου 2008, με αριθμούς πλαισίου από την αρχή παραγωγής έως πλαίσια: VSKJ4BHB6UY617785, VSKF4AHA6UY617647 και

VSKF4AHA6UV178816, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης βλάβης, που αφορά τον ενδιάμεσο σύνδεσμο του χειρόφρενου, ο οποίος μπορεί να σπάσει με αποτέλεσμα να αποσυνδεθεί η ντίζα από αυτόν. Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει αντικατάσταση του ενδιάμεσου συνδέσμου του χειρόφρενου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε. στον αριθμό 210 3489438

Για την Opel, η ανάκληση αφορά 545 οχήματα παραγωγής 2006 - 2008, σε ορισμένα από τα οποία ο συνδετήρας της κύριας και της ενδιάμεσης ντίζας χειρόφρενου ενδέχεται να σπάσει.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που εμπλέκονται στην ανάκληση θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή. Τόσο ο έλεγχος όσο και η τυχόν αντικατάσταση του συνδετήρα της κύριας και της ενδιάμεσης ντίζας χειρόφρενου, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Opel, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του ιδιοκτήτη τους. Στα οχήματα, που δεν έχουν ακόμα παραδοθεί στους ιδιοκτήτες, η επιδιόρθωση θα γίνει προ της παράδοσης των οχημάτων σε αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164 700.

Σε όλες τις ανακοινώσεις επισημαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα