H Byte στο ΣΜΕΧΑ

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2001 19:19
UPD:19:26

Σε 11 δισ. δρχ. αναμένεται να διαμορφωθεί ο κύκλος εργασιών της Byte Computer ABEE την περυσινή χρήση, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του δ.σ. της εταιρείας, κ. Σπύρος Βυζάντιος (φωτ.) στη σημερινή παρουσίαση της εταιρείας στο Σύνδεσμο Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Ο κ. Βυζάντιος προέβλεψε, παράλληλα, ότι την τρέχουσα χρήση ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της εταιρείας αναμένεται να φθάσει τα 15 δισ. δρχ., επισημαίνοντας, ότι η Byte ισχυροποιεί συνεχώς της θέση της με στόχο να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα μεγάλα τεχνολογικά έργα.

Ο πρόεδρος της Byte αναφέρθηκε, επίσης, στις επενδύσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία μετά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, μεταξύ των οποίων ήταν η εξαγορά κατά 100% της εταιρείας Metrosoft Πληροφορική ΑΒΕΕ και η αποπεράτωση των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της συνολικής επιφανείας 3.000 τ.μ, στις οποίες εγκαταστάθηκε η εταιρεία το Δεκέμβριο του 2000.

Τέλος, ο κ. Βυζάντιος υπογράμμισε, ότι η σημαντικότερη επένδυση της εταιρείας ήταν η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με την πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού για τη στελέχωση τμημάτων αναγκαίων για την επέκταση της εταιρείας σε νέους τομείς του e-επιχειρείν στο οποίο έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ



Σχολιασμένα