Έλον Μασκ: Τι θα πει σε λίγη ώρα στους εργαζομένους του Twitter

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 16:09
UPD:16:11
REUTERS/DADO RUVIC

Όχι, ο Έλον Μασκ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθειά του να εξαγοράσει το Twitter. Θα διαβεβαιώσει μάλιστα για αυτό τους εργαζομένους του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στην πρώτη συνάντηση που θα έχει μαζί τους, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε λίγη ώρα. 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής των Tesla και SpaceX, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, θα επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να αποκτήσει τον έλεγχο του Twiiter, αλλά και θα διευκρινίσει τις θέσεις του για την τηλεργασία και τη νέα στρατηγική ανάπτυξης του μέσου. Θα αναφερθεί μεταξύ άλλων στο σχέδιό του για τον ρόλο των διαφημίσεων και των συνδρομών, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα θίξει και το θέμα των bots. 

Σε πρόσφατες αναρτήσεις του στο Twitter είχε επισημάνει ότι περιμένει από τους υπαλλήλους των εταιρειών του να εργάζονται 40 ώρες την εβδομάδα στο γραφείο, ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί σε σειρά αλλαγών, που θέλει να προωθήσει στην πλατφόρμα. Είχε δε έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τη διοίκηση του Twitter σχετικά με την εγκυρότητα των στοιχείων για το ποσοστό των ψευδών λογαριασμών στην πλατφόρμα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ έχει συμφωνήσει να εξαγοράσει το Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων. Σε περίπτωση που η συμφωνία λάβει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών (και εφόσον ο ίδιος δεν κάνει τελικά πίσω), το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα βγει από το χρηματιστήριο και θα βρίσκεται ουσιαστικά στον έλεγχο ενός ανθρώπου. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα