Ποιοι πήραν τα βραβεία «Κούρος 2008»

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 16:45
UPD:16:51

Απονεμήθηκαν χθες, το βράδυ, τα βραβεία ΚΟΥΡΟΣ 2008, που αθλοθετεί για 14η χρονιά η Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Τα βραβεία Ανάπτυξης και Καινοτομίας και Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο απένειμαν οι υπουργοί Οικονομίας & Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης και Χ. Φώλιας, αντίστοιχα, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας απένειμε το βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς.

Τα βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες E-SHOP GR AE, UPSTREAM AE και ο όμιλος εταιρειών ΤΣΑΚΟΣ. Το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας απονεμήθηκε στον κ. Συμεών Μαυροειδή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της E-SHOP GR AE και στον κ. Απόστολο Αποστολάκη, γενικό διευθυντή της E-SHOP GR AE. Το βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο απονεμήθηκε στον κ. Μάρκο Βερέμη, πρόεδρο δ.σ. και τον κ. Αλέξιο Βρατσκίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της UPSTREAM AE.

Το βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απέσπασε ο κ. Παναγιώτης Τσάκος, ιδρυτής του ομίλου εταιρειών ΤΣΑΚΟΣ. Φέτος, για πρώτη φορά η Λέσχη Επιχειρηματικότητας θεσμοθέτησε και απένειμε δύο νέα βραβεία:

Το βραβείο «Πράσινα όνειρα» που επιδιώκει την ανάπτυξη καινοτομικής περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας, το οποίο απονεμήθηκε στην ομάδα των Δ. Πλατή, Ν. Λάμπρου, Ε. Φλεμετάκη και Χ. Καλλονιάτη.

* Το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάνου για το επιχειρηματικό ξεκίνημα της χρονιάς» δόθηκε στους αδελφούς Μπράιαν και Αρη Κάρεϊ της εταιρείας SIMPLY BURGERS.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα