Η Πλαίσιο Computers στην Comdex

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2001 19:28

Τρεις ξεχωριστές λύσεις που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα της Πλαίσιο Computers AEBE στο περίπτερο Α40 της διεθνούς έκθεσης ειδών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Comdex 2001 που θα πραγματοποιηθεί από 15 – 18 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Hellexpo στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η εισηγμένη στο ΧΑΑ Πλαίσιο, θα παρουσιάσει το νέο Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα www.plaisio2b.g που δημιούργησε με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τους ειδικούς όρους συνεργασίας που έχει συμφωνήσει με την Πλαίσιο, να καταχωρεί τις παραγγελίες του, να ελέγχει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, καθώς και να παρακολουθεί την εξέλιξη των παραγγελιών του. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα για τον πελάτη, θα είναι και η διάθεση σε αυτόν αναλυτικού λογιαρασμού καθώς και η χρήση χρήσιμων στατιστικών στοιχείων για τις αγορές του.

Η δεύτερη νέα δραστηριότητα της εταιρείας είναι η πλήρης λειτουργία του wap site www.plaisiowap.gr, με την οποία ο χρήστης θα μπορεί πλέον μέσω του κινητού του τηλεφώνου, να πραγματοποιεί τις παραγγελίες απ’ όπου και αν βρίσκεται, και να τις παραλαμβάνει στο χώρο της επιλογής του.

Τέλος, στην έκθεση θα παρουσιάζεται ανανεωμένο το ήδη γνωστό και πετυχημένο B2C ηλεκτρονικό κατάστημα www.plaisio.gr.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΙΣ



Σχολιασμένα