«Οι απόψεις του κ. Μίχαλου δεν απηχούν την κυβερνητική πολιτική»

Δηλώσεις της υπουργού Απασχόλησης μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2008 12:18
UPD:12:42

«Οι απόψεις του κ. Μίχαλου δεν απηχούν σε καμμία περίπτωση την κυβερνητική πολιτική». Αυτό ξεκαθάρισε μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πρόταση για ελαστικοποίηση του χρόνου εργασίας που πρότεινε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/03/1600635.htm .

Η κ. Πετραλιά επανέλαβε ακόμη ότι η κυβερνητική πολιτική είναι υπέρ της πλήρους και ποιοτικής εργασίας.

«Την πολιτική τη χαράσσει και την αποφασίζει η κυβέρνηση και στην προκειμένη περίπτωση το υπουργείο Απασχόλησης», πρόσθεσε η κ. Πετραλιά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του ΕΒΕΑ ότι πέντε επιχειρήσεις έχουν προβεί ήδη σε ελαστικοποίηση του χρόνου εργασίας η κ. Πετραλιά απάντησε ότι στο υπουργείο Απασχόλησης δεν έχει γίνει γνωστό κάτι τέτοιο.

«Ομαλότατη» η λειτουργία των νέων ασφαλιστικών φορέων

Η κ. Πετραλιά ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τους δύο μήνες λειτουργίας των νέων ασφαλιστικών φορέων. Μετά τη συνάντηση η υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της για την «ομαλότατη», όπως τη χαρακτήρισε, λειτουργία των νέων φορέων. «Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι εξυπηρετούνται, συντάξεις, φάρμακα και εισφορές είναι σε εξαιρετικό επίπεδο».

Όσες πρωτοβουλίες λαμβάνει η κυβέρνηση, συνέχισε η υπουργός, στοχεύουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη θωράκιση των υπαρχουσών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα