Η Apollo Global σκοπεύει να συμμετέχει σε προσφορά για το Twitter

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 11:57
UPD:11:58
REUTERS/Stephen Lam

Η Apollo Global Management εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην προσφορά για την Twitter σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα, μετά την προσφορά 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Έλον Μασκ.

Η Apollo, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξαγοράς στον κόσμο, έχει συζητήσει για την υποστήριξη μιας πιθανής συμφωνίας για το Twitter και θα μπορούσε να παράσχει στον Μασκ ή σε άλλο πλειοδότη όπως η εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Thoma Bravo, μετοχές ή χρέος για να υποστηρίξει μια προσφορά, είπαν οι άνθρωποι.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, η Apollo, στην οποία ανήκει η Yahoo, αξιολογεί επίσης πιθανή συνεργασία μεταξύ της εταιρείας διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης και του Twitter. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το Twitter θα είναι δεκτικό σε αυτό ή σε οποιαδήποτε άλλη συμφωνία.

Το Twitter αναμένεται να απορρίψει την προσφορά του Έλον Μασκ τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει τα κέρδη της στις 28 Απριλίου και ενδέχεται να αναφέρει αναλυτικά τη στάση της στη συνέχεια.

Το ενδιαφέρον της Apollo προστίθεται σε μια λίστα βαρέων ονομάτων της Wall Street, συμπεριλαμβανομένης της Morgan Stanley, που έχουν παραταχθεί για να υποστηρίξουν μια συμφωνία για το Twitter, το οποίο παρά τη δημοτικότητα της πλατφόρμας του δυσκολεύεται να αναπτυχθεί.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα