Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008 05:06
UPD:05:29

Βαθμιαία επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων 7 με 8 Μποφόρ στο Ιόνιο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα είναι πυκνότερες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες Κρήτη: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά προβλέπει για αύριο Πέμπτη στη Δυτική Ελλάδα και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Τη νύχτα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί στα δυτικά 6 με 8 και στο Ιόνιο 9 και τοπικά 10 Μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 7 με 8 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα