ΕΣΕΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ οι ζημιές από τα επεισόδια

Σήμερα οι ανακοινώσεις για τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008 15:00
UPD:15:31

«Στην Αθήνα, έχουμε 565 μαγαζιά με ζημιές, μερική ή ολική καταστροφή. Οι υλικές ζημιές αυτή τη στιγμή στην Αθήνα ανέρχονται σε 200 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο κ. Βασίλης Κροκίδης, αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Σε περίπου 200 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι ζημιές που έχουν υποστεί τα καταστήματα στην Αθήνα τις τελευταίες πέντε ημέρες λόγω των ταραχών ανέρχεται, σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

«Στην Αθήνα, έχουμε 565 μαγαζιά με ζημιές, μερική ή ολική καταστροφή. Οι υλικές ζημιές αυτή τη στιγμή στην Αθήνα ανέρχονται σε 200 εκατ. ευρώ», δήλωσε ο κ. Βασίλης Κροκίδης, αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.

Οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά και ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Αντώνης Μπέζας θα συναντηθούν σήμερα στις 16.00 με εκπροσώπους φορέων της αγοράς.

Στις 17.00 ο υπουργός θα εξειδικεύσει σε συνέντευξη Τύπου τα μέτρα αποζημίωσης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών, των οποίων οι περιουσίες καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημιές, καθώς και των εργαζομένων σε αυτές.

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, θα προηγηθούν ανακοινώσεις για τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων από τον Πρωθυπουργό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα