Νέα επεισόδια

Απροσπέλαστο το κέντρο
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008 13:23
UPD:14:47

Ρίψεις μολότοφ και δακρυγόνων, πετροπόλεμος και συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών συνθέτουν για πέμπτη συνεχόμενη μέρα την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας.

A- A A+

Ρίψεις μολότοφ και δακρυγόνων, πετροπόλεμος και συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών συνθέτουν για πέμπτη συνεχόμενη μέρα την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας.

Ομάδα περίπου 100 διαδηλωτών πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών έξω από το κτήριο της Βουλής κατά τη διάρκεια πορείας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/10/1603773.htm .

Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων, ενώ οι διαδηλωτές ανταπάντησαν με πέτρες, μπουκάλια και ξύλα.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Πατησίων από Ιουλιανού, η Βασ. Σοφίας στην κάθοδο από Χίλτον, η Βασ. Κωνσταντίνου, η Πανεπιστημίου, η Σταδίου και η Βασ. Αμαλίας από Διάκου.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Κυβερνητική Επιτροπή, ενώ νωρίτερα ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με το δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος τόνισε ότι απαιτείται άμεση στήριξη στους εμπόρους που επλήγησαν από τα επεισόδια http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/10/1603793.htm .

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη. Κατά την ολοκλήρωση της πορείας του ΕΚΘ - ΕΔΟΘ στο πλαίσιο της γενικής απεργίας, κουκουλοφόροι έριξαν τα κάγκελα της περίφραξης του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και πέταξαν πέτρες και ξύλα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Αποχωρώντας προς την οδό Αγίου Δημητρίου, οι νεαροί έσπασαν τη βιτρίνα ενός καταστήματος εστίασης, έβαλαν φωτιά σε κάδους και προκάλεσαν φθορές σε πινακίδες οδοσήμανσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή