Προσλήψεις για πρόσωπα ειδικών κατηγοριών

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2008 12:14

Με επίκεντρο την Αττική, που θα απορροφηθεί πάνω από το μισό του συνόλου, αποφασίσθηκε η κατανομή 5.714 θέσεων σε ολόκληρη τη χώρα, για πλήρωση θέσεων στον ιδιωτικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα μέσω του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προσώπων ειδικών κατηγοριών, που καλύπτονται από το Ν.2643/98.

Η κατανομή των θέσεων για τους προστατευόμενους από το άρθρο 2 του Νόμου 2643/98 (που αφορά στη «Μέριμνα για την απασχόληση προσώπων ειδικών κατηγοριών και άλλες διατάξεις και ειδικότερα τις διατάξεις των άρθρων 2 παρ. 5 α»), που επιθυμούν να διορισθούν, υπό το καθεστώς προστασίας του παραπάνω νόμου, σε θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις ή φορείς του άρθρου 2 του Ν. 2643/98 του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ανακοινώθηκε από τον ΟΑΕΔ.

Οι προστατευόμενοι μπορούν για τις επόμενες 28 ημερολογιακές ημέρες να υποβάλουν (προσκομίζοντας ή αποστέλλοντας ταχυδρομικώς με απόδειξη-συστημένη επιστολή) μόνον τις ειδικές, έντυπες αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις τους, που διατίθενται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Σημειώνεται ότι οι προστατευόμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης σε τρεις κατά ανώτατο όριο Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που έχουν προβεί σε προκήρυξη, κατ' επιλογή τους.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται «προς την Επιτροπή του Ν. 2643/98, υπεύθυνο για την παραλαβή αιτήσεων των προστατευομένων του Ν.2643/98».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα