Intracom Telecom: Σύμβαση 24 εκατ. δολ. στην Αρμενία

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008 11:08

Την υπογραφή σύμβασης ύψους 24 εκατ. δολαρίων με την VivaCell-MTS (K- TELECOM) για την επέκταση του 2.5G δικτύου της, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, μέλος του ομίλου της Sitronics.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Intracom Telecom έχει αναλάβει τις εργασίες υποδομής και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και ολοκλήρωσης (Installation & Integration services). Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο έργο είναι της Alcatel-Lucent.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το έργο θα δώσει τη δυνατότητα στην VivaCell-MTS (K-TELECOM) να επεκτείνει την εμβέλεια του GSM/GPRS δικτύου της και να επιτύχει τους στόχους της, παρέχοντας εξελιγμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους συνδρομητές της χώρας.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2009.

Η K-Telecom, με την εμπορική επωνυμία VivaCell-MTS, είναι ο κορυφαίος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Αρμενία, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Φωνής και δεδομένων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ενεργοποίηση του δικτύου της τον Ιούλιο του 2005, η VivaCell-MTS κατάφερε να δημιουργήσει ένα πανεθνικό δίκτυο και μια αξιοσημείωτη βάση πελατών.

Η MTS είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών. Μαζί με τις θυγατρικές της, εξυπηρετεί σήμερα περισσότερους από 91 εκατομμύρια συνδρομητές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα