Λήψη μέτρων για τον Τουρισμό προανήγγειλε η κυβέρνηση

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008 14:51
UPD:15:02

Τη λήψη μέτρων με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Τουρισμού προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Τη λήψη μέτρων με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του Τουρισμού προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Ερωτηθείς αν θα αφορούν επιχειρηματίες στα αστικά κέντρα λόγω των επεισοδίων απάντησε ότι «λαμβάνεται πρόνοια σε πολλούς τομείς, σε πολλά ειδικά θέματα».

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανέφερε πως στην κυβερνητική επιτροπή που συνεδριάσε σήμερα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ¶ρης Σπηλιωτόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της λεπτομερειακά και σε βάθος για τις προβλέψεις που υπάρχουν για την επόμενη τουριστική σεζόν, τα προβλήματα σε σχέση με τη διεθνή οικονομική κρίση και παρουσίασε προτάσεις για μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Πρόσθεσε πως ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και καταλήγοντας σημείωσε πως μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των μέτρων που θα εγκριθούν θα γίνουν ανακοινώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα