ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: Να μην εφαρμοστεί ο προϋπολογισμός

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 19:01

¶δικο και αντικοινωνικό χαρακτήρισαν τον προϋπολογισμό, ζητώντας να μην εφαρμοστεί, οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνδικάτων το μεσημέρι μπροστά στο Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος προέβλεψε ένταση της λιτότητας και κάλεσε τους εργαζόμενους σε μάχη ώστε ακόμα και κάθε ένα ευρώ που θα διατίθεται από τους δημόσιους πόρους να πηγαίνει στους εργαζόμενους και όχι στους έχοντες και στις τράπεζες. Σχολιάζοντας την κατάληψη των γραφείων της ΓΣΕΕ από ομάδες νεαρών ο κ. Παναγόπουλος έκανε λόγο για εκβιασμούς ανεγκέφαλων και σημείωσε ότι η κοινωνική δράση δεν αναστέλλεται με προβοκάτσιες. Η κρίση είναι μπροστά κατέληξε και δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν ανατραπεί το περιεχόμενο της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος κάλεσε το λαό, τη νεολαία αλλά και τα συνδικάτα να ανοίξουν το δρόμο για μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία η οποία θα εγγυάται όπως ανέφερε τα δικαιώματα των πολλών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα