Π. Τατούλης: Aντιλαϊκός ο Προϋπολογισμός

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2008 17:07
UPD:17:19

Ανεδαφικό και αντιλαϊκό χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο ανεξάρτητος βουλευτής Αρκαδίας Π. Τατούλης δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να είναι συμμέτοχος σε αυτό το σχέδιο και ότι «εκ των πραγμάτων» θα μείνει «παρών».

Σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, «η θλιβερή διαπίστωση ότι η Ελλάς είναι μια διεφθαρμένη χώρα ανεπαρκών πολιτικών έκανε το γύρο του κόσμου» ενώ «η έκρηξη της κοινωνικής οργής, σήκωσε το χαλί κάτω από το οποίο κρύβαμε σκουπίδια μας». Αναφερόμενος σε θέματα διαφθοράς είπε ότι «κανένα σκάνδαλο δεν διαλευκάνθηκε, κανένας υψηλά ιστάμενος δεν κατέληξε στη φυλακή, μόνο κάποιοι λίγοι έχασαν τους υπουργικούς θώκους τους, και αυτό όχι με παραδειγματική υπόδειξη της εξόδου αλλά με θερμές ευχαριστίες για τη συνεισφορά και το έργο τους».

Επίσης εκτίμησε ότι «δεν εξασφαλίσαμε αδιάβλητο πλαίσιο στις προμήθειες των στρατιωτικών εξοπλισμών. Αντίθετα αφήσαμε μεσάζοντες και μεταπράτες να συνεχίζουν να πλουτίζουν σε βάρος του λαού» ενώ «δώσαμε το ελεύθερο σε ορισμένους από εμάς να ενεργούν ακόμα και ως λομπίστες αυτών των οπλεμπόρων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα