Επέκταση στη Μέση Ανατολή σχεδιάζει ο όμιλος Πουλιάδη

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2001 19:23

Την επέκταση των δραστριοτήτων του στις αγορές της Μέση Ανατολής εξετάζει ο όμιλος Πουλιάδη μέσω των εταιρειών Pouliadis MEA και Gulf Cyberworks, όπως έγινε σήμερα γνωστό κατά τη διάρκεια παρουσίασης του ομίλου στο Σύνδεσμο Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Τα επίσημα σχέδια του ομίλου αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ενώ η κίνηση αυτή αναμένεται να αποφέρει σημαντικά οφέλη στον όμιλο, αφού θα ανοίξει το δρόμο για τη δραστηριοποίησή του σε νέες ραγδαία αναπτυσσόμενες αγορές.

Ηδη, ο όμιλος δραστηριοποιείται στην Τουρκία μετά την εξαγορά του 50% της Index Bilgisayar, ενώ έχει και σημαντική παρουσία στην Κύπρο με την Pouliadis Assoc. Cyprus, την Glory Technology Holdings και την ATL Cyprus, στην Ρουμανία με τις Pouliadis Romania και Despec Romania, στην Πολωνία με την Pouliadis Poland και στην ΠΓΔΜ με την Intertech. Σημαντική είναι και η παρουσία του ομίλου στις Βρυξέλλες μέσω της θυγατρικής του Q & R Ιnternational η οποία αναλαμβάνει την υλοποίηση εφαρμογών λογισμικού σε χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου, ο κύκλος εργασιών το 2000 εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 180 δισ. δρχ., ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις τις διοίκησης του ομίλου, το 2001 οι ενοποιημένες πωλήσεις θα προσεγγίσουν τα 270 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΑΛ



Σχολιασμένα