Συνεργασία της Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ με αμερικανική εταιρεία στο αεροδρόμιο των Σπάτων

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2001 19:55

Τη σύσταση κοινής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Clear Channel Haidemenos Media SA (CCHM) ανακοίνωσαν σήμερα η εισηγμένη στο ΧΑΑ εκτυπωτική εταιρεία Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ και ο αμερικανικός όμιλος Clear Channel Communications.

Η νέα εταιρεία, με το διακριτικό τίτλο Haidemenos Media, θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, και θα αναπτύξει δραστηριότητα, εκτός από τον ελλαδικό χώρο, στις αγορές της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Σερβίας, του Μουροβουνίου και της Κύπρου. Το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 1,180 δισ. δρχ. και συμμετέχουν η Clear Channel με ποσοστό 51% και η Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ με ποσοστό 49%.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Clear Channel Haidemenos Media κέρδισε τον πρόσφατο διαγωνισμό της Διεθνής Αερολιμήν Αθηνών Α.Ε. σχετικά με τη διαφημιστική εκμετάλλευση χώρων στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στα Σπάτα και υπέγραψε στις 6 Φεβρουαρίου τη σχετική σύμβαση διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Η εταιρεία Clear Channel Communications ιδρύθηκε το 1972 και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δραστηριοποιείται σε 45 χώρες στην Αμερική, Ευρώπη, Ασία και στις χώρες του Ειρηνικού στον τομέα της διαφημιστικής βιομηχανίας «εκτός σπιτιού» (out-of-home).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΧΑΙΔΕ



Σχολιασμένα