Coca-Cola 3E: Παράταση συμφωνίας με βασικούς μετόχους έως 31/12/2018

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008 11:14

Οι δύο βασικοί μέτοχοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Kar-Tess Holding S.A. και η The Coca-Cola Company, συμφώνησαν να παρατείνουν τη διάρκεια της υφιστάμενης συμφωνίας τους μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2018, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Ανάμεσα στα βασικά στοιχεία της συμφωνίας των μετόχων, όπως αυτή τροποποιήθηκε, είναι ο περιορισμός του δικαιώματος πώλησης των κοινών μετοχών της Coca-Cola 3Ε από τους βασικούς μετόχους της.

Σύμφωνα με τους όρους της νέας συμφωνίας, το σύνολο των μετοχών που κατέχουν από κοινού η Kar-Tess Holding και η The Coca-Cola Company δεν μπορεί να μειωθεί κάτω από το 44% του μετοχικού της κεφαλαίου πριν από τον Ιανουάριο του 2014 και κάτω από το 40% για την περίοδο που ακολουθεί.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την ανανέωση της μακροπρόθεσμης δέσμευση των βασικών μετόχων μας, η οποία αντικατοπτρίζει τη συνέχιση της σθεναρής υποστήριξης και δέσμευσης στο κοινό όραμά μας για την επίτευξη συνεχούς ανάπτυξης και προστιθέμενης αξίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον Δώρος Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας την παράταση της συμφωνίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα