Ανάκληση αυτοκινήτων Suzuki Swift

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008 13:19
UPD:13:22

Προγράμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Suzuki (μοντέλα ΝΕΟ SWIFT 1.3L/1.5L/1.3L DIESEL και SWIFT SPORT 1.6L 3θυρα και 5θυρα), εκτελούν o Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή και η εταιρεία Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Πιο αναλυτικά, η ανάκληση αφορά 9.590 οχήματα, που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο Magyar Suzuki (Ουγγαρίας), από την αρχή της παραγωγής έως 30/9/2007 και απαιτείται η αντικατάσταση της λυχνίας φωτισμού καθώς και των μονωτικών επενδύσεων του χώρου αποσκευών.

Σε περίπτωση που δημιουργηθεί υγρασία ενδέχεται να προκληθεί οξείδωση των πόλων της λυχνίας. Έπειτα από παρατεταμένη και μακροχρόνια χρήση στις παραπάνω συνθήκες, μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα ή υπερθέρμανση στο ηλεκτρικό κύκλωμα της λυχνίας. Σε εξαιρετικά ακραίες συνθήκες, μπορεί να προκληθεί ανάφλεξη της λυχνίας κατά το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα