Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2007 09:59

Euroxx: «Για τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί σταθεροποιητικά, με αυξημένες πιθανότητες για μια ήπια ανοδική αντίδραση, μετά και την σημαντική διόρθωση που σημειώθηκε στις δυο προηγούμενες συνεδριάσεις».

Sarros Securities: «Στην ελληνική αγορά εχτές πραγματοποιήθηκαν έντονες ρευστοποιήσεις στην πλειοψηφία των μετοχών, με εξαιρέσεις μετοχές όπως η ΕΛΤΕΧ, η ΦΟΛΙ και η ΜΑΡΦΒ. Για σήμερα περιμένουμε αντιστροφή της τάσης σε συνδυασμό πάντα με τις διεθνείς αγορές, μετά και τις ανακοινώσεις της MARFIN POPULAR για επενδύσεις άνω των πέντε δισ. ευρώ.

Aspis Securities: «Ανοδικά κινήθηκε χθες η Wall Street, µε πρωταγωνιστή πάλι το Nasdaq και τις µετοχές της τεχνολογίας. για τις οποίες υπάρχει αισιοδοξία. Στον αντίποδα, οι ευρωπαϊκές αγορές λόγω πιέσεων στις µετοχές των τηλεπικοινωνιών και των εταιρειών του τοµέα της ενέργειας. Σηµαντική πτώση σηµειώθηκε στην εγχώρια αγορά, καθώς ο τραπεζικός δείκτης υποχώρησε κατά 2,2%. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση, θεωρούµε πιθανή ανοδική αντίδραση τόσο στις ευρωπαϊκές αγορές όσο και την εγχώρια αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα