Η Ρanafon στην Comdex Greece 2001

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2001 15:58
UPD:16:00

Ιδιαίτερα δυναμική αναμένεται να είναι η δεύτερη συνεχής παρουσία της Panafon – Vodafone στην έκθεση τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής Comdex Greece 2001 που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στην Αθήνα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Panafon - Vodafone συμμετέχει στην COMDEX Greece 2001 με έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 144 τ.μ. (επίπεδο "D", περίπτερο 12), όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας σε ό,τι αφορά στην παρουσία της στο Διαδίκτυο, τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει, καθώς και τις δραστηριότητες της θυγατρικής της εταιρείας PANAFON Services. Επιπλέον, θα μπορούν να συνδεθούν με το portal της εταιρείας (www.pan.gr) καθώς και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς διεκδικώντας πλούσια δώρα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση της νέας υπηρεσίας PANAFON Partner. Η PANAFON Partner αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας για εταιρικούς πελάτες που προσαρμοζόμενη στις ειδικές απαιτήσεις κάθε εταιρείας, εξασφαλίζει πλήρη λειτουργικότητα αλλά και πρόβλεψη κάλυψης των μελλοντικών αναγκών της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα