Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2007 08:07

* ΕΞΠΡΕΣ: "Φαύλος κύκλος" άρνησης για λύση στο ασφαλιστικό. Ο Ν. Αναλυτής σε συνέντευξη στην ΕΞΠΡΕΣ δηλώνει απογοητευμένος από τα κόμματα".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα deals σε μέτωπα βλέπουν οι βιομήχανοι. ΣΕΒ: Εμπόδιο στις επιχειρηματικές κινήσεις η εκλογολογία".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Η αγορά αποφάνθηκε. Ξεκαθαρίζει το τοπίο με την αναμενόμενη σημερινή απόφαση της κυπριακής Επ. Κεφαλαιαγοράς".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανάπτυξη με υποχώρηση πληθωρισμού στην Ευρωζώνη. "Ψήφος εμπιστοσύνης" από Ευρωπαίους ηγέτες, μεταξύ τους και ο Κ. Καραμανλής".

Ασφαλιστικό

Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "Απογοητευμένος με τον "φαύλο κύκλο άρνησης των κομμάτων" σε μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της χώρας δηλώνει σε συνέντευξή του προς την ΕΞΠΡΕΣ ο πρόεδρος της ΟΚΕ και επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το ασφαλιστικό Νίκος Αναλυτής, ο οποίος σημειώνει ότι τα "κόμματα ψάχνουν περισσότερο τις αντιθέσεις τους παρά τα σημεία όπου συμφωνούν".

Αγορά

Το ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι "Την απάντηση την έδωσε... η αγορά χθες, φράση που επικαλέσθηκε και η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου, αναφερόμενη στη δημόσια πρόταση της Marfin Popular Bank και στις χθεσινές δηλώσεις του επιτελείου της. Σημαντική πτώση κατέγραψαν οι μετοχές Marfin Financial Popular και Εγνατίας, σε αντίθεση με τις μετοχές Κύπρου και Πειραιώς που έκλεισαν με άνοδο".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα