Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2007 08:04

* ΕΞΠΡΕΣ: «Ταχύτερος ο βηματισμός στις αποκρατικοποιήσεις. Ολοκλήρωση διαδικασίας για ΟΤΕ τον Ιούνιο και διάθεση πακέτου μετοχών 15% του Τ.Τ.».

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Μάχη τραπεζών στο ταμπλό. Προσοχή συνιστά ο Γ. Αλογοσκούφης. Παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να πέσουν οι τόνοι».

* ΚΕΡΔΟΣ: «Σοβαρευτείτε!...». Ηχηρή παρέμβαση του κ. Γ. Αλογοσκούφη στον εν εξελίξει τραπεζικό πόλεμο. Δυσαρεστημένοι φέρονται και οι ¶ραβες υποψήφιοι επενδυτές από το Ντουμπάι».

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Κρατικά χαρτιά και τράπεζες πυροδοτούν τη Σοφοκλέους. Συστάσεις από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ΥΠΟΙΟ για υπευθυνότητα».

Σοφοκλέους

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι «η «μάχη» στο χώρο των τραπεζών αλλά και το πρόγραμμα αποκρατικοποίησης της κυβέρνησης πυροδότησαν χθες το ενδιαφέρον της χρηματιστηριακής αγοράς, οδηγώντας το δείκτη στις 4.675,54 μονάδες, με άνοδο κατά 1,3% ύστερα από συναλλαγές 438 εκατ. ευρώ».

Γ. Αλογοσκούφης

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι «σοβαρότητα και υπευθυνότητα ζήτησε χθες από τους τραπεζικούς ομίλους Πειραιώς και Marfin ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης. Σε συστάσεις προς τους εμπλεκόμενους για ψυχραιμία προχώρησε και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ξεσπάσει, με αφορμή δημοσιεύματα, ένας νέος πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο τραπεζικών ομίλων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα