Tα σχέδια της Piraeus Leasing Romania

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2007 10:08

Το ύψος της συνολικής χρηματοδότησης που διέθεσε στη ρουμανική αγορά κατά τη διάρκεια του 2006 η εταιρεία Piraeus Leasing Romania, μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς ανήλθε στο επίπεδο των 110 εκατ. ευρώ, ενώ στο σχεδιασμό της για το 2007 προβλέπεται η αύξηση του σχετικού μεγέθους κατά 63% στο επίπεδο των 180 εκατ. ευρώ.

«Το προηγούμενο έτος διπλασιάσαμε τη δραστηριότητά μας καθώς η στρατηγική μας προβλέπει το διπλασιασμό κάθε χρόνο. Διαθέσαμε πόρους ύψους 110 εκατ. ευρώ σε συμβόλαια με προσωπικό πωλήσεων 35 ατόμων, πράγμα που σημαίνει πως η αξία των σχετικών συμβολαίων ανά άτομο ανήλθε σε 3 εκατ. ευρώ», επισημαίνει σε δηλώσεις του στον τοπικό οικονομικό Tύπο ο εκτελεστικός διευθυντής της Piraeus Leasing, κ. Μιχάλης Λαχανάς προσθέτοντας πως η παραγωγικότητα των απασχολούμενων στην εταιρεία είναι αρκετά υψηλότερη από το μέσο όρο της αγοράς ή αξία συμβολαίων ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ ανά απασχολούμενο σε ετήσια βάση.

Έως το προηγούμενο έτος το γραφείο στο Βουκουρέστι ήταν το μοναδικό που διαθέταμε στη χώρα αλλά από φέτος επιθυμούμε να επεκταθούμε εκτός της πρωτεύουσας και να αυξήσουμε τον αριθμό των σημείων πώλησής μας σε 10», επισημαίνει ο κ. Λαχανάς.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα