Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 10:32
UPD:10:49

Fortius Finance: «Η απουσία εγχώριων καταλυτικών νέων που θα τονώσει τη ζήτηση, έχει αυξήσει τη συσχέτιση της κίνησης του ΓΔ με αυτή των ξένων δεικτών. Ωστόσο, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2006 των συντελεστών του FTSE/ASE-20 (ξεκινά με τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς στις 31/01) αναμένουμε ότι θα μειώσει τη συσχέτιση αυτή.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα, με το πρόσημο του ΓΔ να εξαρτάται από την απορρόφηση ή μη της προσφοράς στις δεικτοβαρείς μετοχές. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η παραμονή του ΓΔ πάνω από τις 4.646 μονάδες, προκειμένου να διατηρηθεί η ανοδική δυναμική της αγοράς».

Praxis International: «Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένεται να επικρατήσουν στην εγχώρια αγορά, κατά την σημερινή συνεδρίαση, αφενός λόγω έλλειψης σημαντικής ειδησεογραφίας και αφετέρου λόγω αναμονής ανακοινώσεων των εταιρικών αποτελεσμάτων και του business plan της Τράπεζας Πειραιώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας».

Euroxx: «Με οριακά κέρδη 0,22% έκλεισε την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης της Σοφοκλέους σε εβδομαδιαία βάση με την αγορά να κινείται σταθεροποιητικά, πέριξ των 4.650 μονάδων… Για τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί στα τρέχοντα επίπεδα αναμένοντας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης από την Τετάρτη με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων 2006 της Τράπεζας Πειραιώς, που εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει τη βραχυπρόθεσμη πορεία του Γενικού Δείκτη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα