Jubilee: Υπερδιπλάσιες πωλήσεις το β' τρίμηνο

Αποτέλεσμα των υψηλότερων τιμών νικελίου
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 10:48

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ πωλήσεις πραγματοποίησε το δεύτερο τρίμηνο της χρήσης η Jubilee Mines NL, η πέμπτη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής νικελίου της Αυστραλίας, μετά την άνοδο των τιμών του μετάλλου στα ύψη.

Η εταιρεία είχε πωλήσεις 163,5 εκατ. δολ. Αυστραλίας το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο της Αυστραλίας. Το προηγούμενο έτος οι πωλήσεις της ήταν 67,7 εκατ. δολ. Αυστραλίας.

Οι τιμές του νικελίου που χρησιμοποιούνται στο ανοξείδωτο ατσάλι, υπερδιπλασιάστηκαν πέρυσι και άγγιξαν επίπεδα ρεκόρ των εβδομάδα που πέρασε, αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης από την Κίνα και του ελλείμματος στις προμήθειες.

Οι μετοχές της Jubilee σημείωσαν άνοδο 31 σεντς, ποσοστό 1,9%, φθάνοντας στα 16,54 δολ. Αυστραλίας η μία κατά το τέλος της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου στο Σύδνεϋ στις 4:10 μ.μ., τοπική ώρα. Πέρυσι, σημείωσαν υπερδιπλάσια άνοδο, έναντι ανόδου 17% του δείκτη S&P/ASX 200.

Η Jubilee παρήγαγε 15.324 μετρικούς τόνους νικελίου το τρίμηνο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της από 14.410 μετρικούς τόνους, το προηγούμενο έτος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα