Microsoft Ελλάς: Οργανωτικές αλλαγές

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 14:05

Εσωτερικές οργανωτικές αλλαγές δρομολογεί η Microsoft Ελλάς με σκοπό, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο τμήμα, το ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturers), το οποίο θα επικεντρώνεται αποκλειστικά σε εγχώριους και πολυεθνικούς συνεργάτες-κατασκευαστές υπολογιστών.

Διευθυντής στο νέο τμήμα ΟΕΜ αναλαμβάνει ο Χριστόδουλος Παπαφώτης. Ο κ. Παπαφώτης ξεκίνησε την καριέρα του στη Microsoft Ελλάς το 1997 ως Product Manager. Το 2002 μετακινήθηκε στη SAP Ελλάδος ως Sector Sales Manager της Ελλάδας, για τους τομείς τηλεπικοινωνιών και άμυνας, ενώ παράλληλα διατηρούσε τη συνολική ευθύνη για τις πωλήσεις στη Βουλγαρία και την Κύπρο. Αργότερα ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της SAP Κύπρου. Το 2005 επέστρεψε στη Microsoft Ελλάς ως Business Group Lead. Ο κ. Παπαφώτης είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού – Μηχανικού Υπολογιστών, και MBA από το Old Dominion University των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέχρι σήμερα, παγκοσμίως, το ΟΕΜ αποτελούσε μέρος του Τμήματος Μικρών και Μεσαίων Λύσεων και Συνεργατών. Με τη νέα δομή, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Microsoft διασφαλίζει αφενός ότι το προεγκατεστημένο λογισμικό της υποστηρίζεται σε παγκόσμια κλίμακα ανεξάρτητα από που προμηθεύονται οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές τους υπολογιστές τους, και αφετέρου ότι όλοι οι συνεργάτες-κατασκευαστές υπολογιστών θα έχουν ισότιμη και αμέριστη προσοχή από την εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα