Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2007 17:15

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Α. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 30/01/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αναπροσαρμογή του τρόπου διαθέσεως των αντληθέντων κεφαλαίων και του χρονοδιαγράμματος της αποφασισθείσης αυξήσεως με μετρητά του μετοχικού κεφαλαίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15/01/2002 σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Ενημερωτικού Δελτίου, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Χ.Α. και παροχή συναφών εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. 2. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Καλούνται όθεν οι κ.κ μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών, που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με την δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους προκειμένου να συμμετάσχουν νόμιμα στην Γενική Συνέλευση της εταιρίας. Επειδή οι μετοχές της εταιρίας τηρούνται σε άυλη μορφή καλούνται οι κ.κ μέτοχοι να δεσμεύσουν τις άυλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρίας. Όσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση τους απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της έδρας της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Β. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών της Εταιρίας, την 30/01/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αναπροσαρμογή του τρόπου διαθέσεως των αντληθέντων κεφαλαίων και του χρονοδιαγράμματος της αποφασισθείσης αυξήσεως με μετρητά του μετοχικού κεφαλαίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15/01/2002 σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Ενημερωτικού Δελτίου, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Χ.Α. και παροχή συναφών εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. 2. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Καλούνται όθεν οι κ.κ μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών, που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με την δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους προκειμένου να συμμετάσχουν νόμιμα στην Γενική Συνέλευση της εταιρίας. Επειδή οι μετοχές της εταιρίας τηρούνται σε άυλη μορφή καλούνται οι κ.κ μέτοχοι να δεσμεύσουν τις άυλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρίας. Όσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση τους απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της έδρας της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

COSMOTE - ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/02/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο VILLAGE ROADSHOW ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Αίθουσα 6, Φραγκοκλησιάς και Γρανικού, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση και Κωδικοποίηση του Προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan). 2. Έγκριση των βασικών όρων της Σύμβασης με τον ΟΤΕ για την εκτέλεση του έργου της εκτύπωσης, εμφακέλωσης και παράδοσης των λογαριασμών των συνδρομητών της COSMOTE στα ΕΛΤΑ προς διανομή (άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920). 3. Εναρμόνιση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας με την υπ’ αριθ. 238/22.12.2006 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τροποποίηση του Καταστατικού λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920. Κωδικοποίηση του Καταστατικού. Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, για να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, οφείλουν: - Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την οποία πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στο Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της COSMOTE, Κηφισίας 44 Μαρούσι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή έως και την Πέμπτη 22.2.2007). - Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και τους παραδίδει τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στο Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων της COSMOTE, Κηφισίας 44 Μαρούσι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή έως και την Πέμπτη 22.2.2007). Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους είναι νομικά πρόσωπα πρέπει μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία να καταθέσουν σύμφωνα με το Νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην Εταιρία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης για τους μετόχους εκείνους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο. Τέλος, παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι, κατά την προσέλευσή τους στο χώρο πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης να φέρουν μαζί τους τα νόμιμα για την πιστοποίηση της ταυτότητάς τους έγγραφα (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

ΟΛΘ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 01/03/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη Θεσσαλονίκη, Κεντρικό Κτίριο, Α΄Προβλήτα Λιμένα, Αίθουσα Συνεδριάσεων, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ./Ο.Λ.Θ. Α.Ε. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση του α’ μερίσματος της Α΄εταιρικής χρήσης του 2000, καθώς και μέρους του ειδικού αφορολογήτου αποθεματικού του ν.2881/2001 και τη διανομή δωρεάν μετοχών με συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του κωδικοποιημένου καταστατικού. 3. Αναπροσαρμογή - Τροποποίηση της αμοιβής του Προέδρου του Δ.Σ./Ο.Λ.Θ. Α.Ε. Ανακοινώσεις. -Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. -Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει: -Να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ. μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. -Να καταθέσουν στην Εταιρεία (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Σχέσεων με τους Επενδυτές, Εταιρικών Ανακοινώσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων, Α΄ Προβλήτα Λιμένα, Τηλ. 2310 593-134 και 2310 593-128) τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. -Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΘ



Σχολιασμένα