Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2007 10:04
UPD:10:06

Fortius Finance: «Απογοήτευσε χθες η καθοδική κίνηση του ΓΔ κόντρα στην ανοδική κίνηση των ξένων δεικτών, με την Τράπεζα Πειραιώς ωστόσο να καταγράφει κέρδη για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση (+1.25%). Τα αποτελέσματα τα οποία ανακοίνωσε σήμερα το πρωί http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/31/1296156.htm ήταν σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις της αγοράς, ενώ στόχος της διοίκησης είναι ο διπλασιασμός των καθαρών κερδών του ομίλου έως το 2010 (μέση ετήσια άνοδος 24%).

»Σημείο αναφοράς και για σήμερα θα είναι η πορεία του τραπεζικού κλάδου και ειδικότερα της Τράπεζας Πειραιώς, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η προσπάθεια κίνησης του ΓΔ στα ίδια ή και χαμηλότερα επίπεδα. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η διακράτηση της στήριξης των 4.646 μονάδων».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά πραγματοποίησε απώλειες απόρροια των πιέσεων σε μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Πρωταγωνιστές σε επίπεδο πτώσης και όγκου συναλλαγών οι μετοχές της ΕΤΕ, ΜΑΡΦΒ και ΟΤΕ. Οι ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων θα καθορίσουν εν μέρει την πορεία των μετοχών ανεξάρτητα από την γενική τάση».

Euroxx: «Για τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί σταθεροποιητικά με αυξημένες όμως πιθανότητες για μια ανοδική κίνηση, που θα προέλθει από τον τραπεζικό κλάδο μετά και την ανακοίνωση αποτελεσμάτων για το 2006 της τράπεζας Πειραιώς που ήταν λίγο πιο πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα