Κινήσεις με το βλέμμα στο αμερικανικό χρηματιστήριο κάνει η  Elvictor Group

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 17:05
UPD:17:06
shutterstock

Νέα από τη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ και την Elvictor Group της οικογένειας Γαλανάκη φαίνεται ότι θα έχουμε σύντομα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι τα νέα θα έρθουν, εφόσον όλα πάνε καλά, σε πρώτη φάση στα τέλη του χρόνου, και σε δεύτερη μέσα στο 2022.

Η Elvictor Group ιδρύθηκε το 1977 από τον Σταύρο Κ. Γαλανάκη ως διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων με δραστηριότητες τα Ship Agency, Third Party Management, Crew Management, ενώ τις κινήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού συντονίζει  ο διευθύνων σύμβουλος της Elvictor, Κωνσταντίνος Γαλανάκης.

H εταιρεία πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με την Capital link, την ελληνική εταιρεία που αναλαμβάνει τις εταιρικές σχέσεις των ναυτιλιακών εταιρειών που εισάγονται στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ενώ συμφώνησε και με την Ellen Grossman & Schole LLP, New York, New York (EGS) για να της προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με νομικά θέματα της κεφαλαιαγοράς.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια τα τελευταία πέντε χρόνια με την άνοδο της τεχνολογίας του Cloud, η Elvictor έχει επενδύσει  και επενδύει μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού της, στο Artificial Intelligence μέσω Machine Learning και Deep Learning εργαλείων APIs (Application Programming Interface) καταφέρνοντας:

-Να μειώσει τις εργατοώρες,

-να ψηφιοποιήσει τις διαδικασίες επικοινωνώντας με πλήρη διαφάνεια τις υπηρεσίες της, την ποιότητά της  και την ηθική της σε κάθε μέλος του οικοσυστήματος,

-να είναι κατά 90% προορατική δίνοντας και τα κατάλληλα εργαλεία στους πελάτες  και Ναυτικούς της, εξισορροπώντας το δίπολο «Προσφορά και Ζήτηση» Ναυτικών,

-να κάνει οικονομία κλίμακας στους πελάτες της, αναπτύσσοντας σε ρεκόρ αριθμών το Retention και το Officer Matrix.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα