Η Παντεχνική για τα περί συνεργασίας με ΕΛΤΕΧ-ΤΕΒ

Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2007 10:50
UPD:11:14

«Στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνεται στην ελληνική και διεθνή κατασκευαστική αγορά, εφόσον προκύψει θέμα συνεργασίας της μορφής που αναφέρουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, θα ενημερώσουμε έγκαιρα τόσο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, όσο και το επενδυτικό κοινό».

Τα παραπάνω επισημαίνει σε απαντητική της επιστολή προς το δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η διοίκηση της Παντεχνικής σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τη φέρουν να μετέχει σε συζητήσεις με την Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ ΑΕ.

Σε ανάλογη επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ ανακοίνωσε τα εξής:

«Μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και δημιουργίας αξίας για την ίδια την εταιρεία και τους μετόχους της, εξετάζονται οι δυνατότητες συναλλαγών σε τομείς συναφείς με τις κύριες δραστηριότητες του Ομίλου, όπως μεταξύ άλλων, το μνημονευόμενο στα οικεία δημοσιεύματα. Όσον αφορά τις σχετικές συζητήσεις μετά των ενδιαφερομένων μερών της Παντεχνική ΑΤΕ αυτές έχουν διακοπεί προς το παρόν. Εξυπακούεται ότι, σε περίπτωση ύπαρξης ανακοινώσιμων γεγονότων, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα