Intralot: Επιτυχής η εισαγωγή του βιντεολότο στη Σερβία

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2007 12:48

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την YUGOBET, θυγατρική της INTRALOT στη Σερβία, η πιλοτική λειτουργία του έργου του Βιντεολότο στη χώρα. Η συγκεκριμένη αγορά στη Σερβία εκτιμάται περίπου σε € 100 εκατομμύρια ετησίως.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Intralot, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2006, η YUGOBET έθεσε σε πιλοτική λειτουργία την εφαρμογή του συστήματος για τη λειτουργία παιχνιδιών Βιντεολότο, συνδέοντας on-line (μέσω GPRS) πάνω από 30 σημεία πώλησης, καλύπτοντας έτσι γεωγραφικά όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Σερβίας. Στα σημεία αυτά εγκαταστάθηκαν αρχικά 100 Τερματικά Βιντεολότο που επικοινωνούν με το Κεντρικό Σύστημα LOTOS, το οποίο υποστηρίζει και διαχειρίζεται την ασφαλή, αξιόπιστη και απρόσκοπτη λειτουργία τους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους παίκτες.

Με την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης του έργου αυτού, η YUGOBET έχει ήδη προχωρήσει στην επόμενη φάση που αφορά στην επίσημη έναρξη του έργου του Βιντεολότο της Σερβίας, με άδεια λειτουργίας για τρία χρόνια. Έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων συνεργατών, καθώς επίσης και στην αξιοποίηση του υπάρχοντος δικτύου πωλήσεων, μέσω των οποίων θα διατίθενται στο κοινό τα παιχνίδια στοιχηματισμού και Βιντεολότο.

«Εκτιμούμε ότι το νέο αυτό έργο στη Σερβία θα συμβάλει ουσιαστικά αφενός στη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών των θυγατρικών μας στην Σερβία και αφετέρου στον εμπλουτισμό της γκάμας των προσφερόμενων παιχνιδιών στους κατοίκους της χώρας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η INTRALOT έχει ήδη υλοποιήσει και λειτουργεί ανάλογα συστήματα Βιντεολότο στη Ρουμανία, Μολδαβία, καθώς και στη Νέα Ζηλανδία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα