ΠΑΣΟΚ: O κ. Αλογοσκούφης επιχειρεί να καλύψει τις επιπτώσεις των επιλογών του

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2007 19:55

Η , σχετικά με τη δήλωση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, για το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Αλογοσκούφης επιχειρεί να καλύψει τις καταστροφικές επιπτώσεις των πολιτικών του επιλογών με την επιλεκτική και παραπλανητική ανάγνωση http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/13/1302105.htm των ανακοινώσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/13/1302101.htm .

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με σημερινή της ανακοίνωση, ζητά ενδυνάμωση των περιοριστικών μέτρων από το 2007, πράγμα το οποίο θα οδηγήσει μοιραία την περαιτέρω συρρίκνωση των κοινωνικών δαπανών...

Η ελληνική οικονομία και το μέσο εισόδημα του πολίτη βρίσκονται σήμερα στο σημείο που είναι, εξαιτίας της περιπέτειας της απογραφής.

Η δεύτερη επιπόλαιη απόφαση της κυβέρνησης να ξεφουσκώσει τα ελλείμματα που τεχνητά η ίδια δημιούργησε με το τεχνητό φούσκωμα του ΑΕΠ, οδηγεί σε πρωτοφανή αφαίμαξη εθνικών πόρων έως 4 δισ. ευρώ από την ελληνική οικονομία και αποδεικνύει ξανά την άστοχη και καταστροφική κομματικοποίηση της δημοσιονομικής πολιτικής που ασκεί η ΝΔ», σχολίασε η υπεύθυνη Οικονομίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα