ΧΑ - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2007 18:13

ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/03/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2006 μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως 2006. 3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη χρήση 2007 και έγκριση της αμοιβής τους. 4. Εγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007 σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17). Οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και για το εξωτερικό στα Καταστήματα της Alpha Bank, ή στις Alpha Bank London, Alpha Bank Κύπρου, Alpha Bank Romania, Alpha Bank A.D. Skopje και Alpha Bank Srbija A.D. ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί, ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπείας στο Κεντρικό Κατάστημα της Αlpha Bank, Σταδίου 40 (Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, τηλ. 210 326 5810) μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007.

ΑLPHA LEASING Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 14/03/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2006, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού και της διανομής κερδών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτού από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως 2006. 3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη διαχειριστική χρήση 2007 και έγκριση της αμοιβής τους. 4. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007 σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17). Οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και για το εξωτερικό στα Καταστήματα της Alpha Bank ή στην Alpha Bank London, Alpha Bank Κύπρου, Alpha Bank Romania, Alpha Bank A.D. Skopje και Alpha Bank Srbija A.D. ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40 (Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, τηλ. 210 326 5810), μέχρι την Πέμπτη 8 Mαρτίου 2007.

ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 16/03/2007, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL (αίθουσα "APHRODITE III") στην Λεωφόρο Συγγρού, αριθ. 89-93, στην Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ποσού έως 100.000.000 Ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσης του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου. 2. Έγκριση αντικατασταθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Κατάργηση Μεταβατικών Διατάξεων του Καταστατικού της εταιρείας και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και να καταθέσουν στην εταιρεία (Πεντέλης 34, Π. Φάληρο, Τμήμα Μετόχων, τηλ. 210- 9460400) την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ., οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην εταιρεία (Πεντέλης 34, Π. Φάληρο, Τμήμα Μετόχων, τηλ. 210- 9460400) την σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια έγγραφα των μετόχων που θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 21/3/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της Εταιρίας που βρίσκονται στο Αιγάλεω, οδός Ιερά Οδός, αρ. 269α, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας της χρήσης από 1ης Ιανουαρίου 2006 μέχρι 30ης Νοεμβρίου 2006, οι οποίες περιλαμβάνουν τον Ισολογισμό Έναρξης Εκκαθάρισης και των σχετικών Εκθέσεων του προσωρινού Εκκαθαριστή και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή. 2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και του Ορκωτού Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της περαιουμένης χρήσης. 3. Εκλογή Εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών καθώς και ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για την τρέχουσα εταιρική χρήση. 4. Ενημέρωση των κ.κ. μετόχων επί της πορείας της εκκαθάρισης. 5. Λύση συμβάσεων της Εταιρείας με τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα. 6. Εκποίηση παγίων στοιχείων της Εταιρείας. 7. Παραίτηση από δικογράφων και του δικαιώματος ασκήσεως αγωγών και αντιμετώπιση εκκρεμών δικών. 8. Έγκριση αμοιβών Επόπτη Εκκαθάρισης και Εκκαθαριστή της Εταιρείας. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο νομίμως εξουσιοδοτημένο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει ο Χειριστής ή το Κ.Α.Α. αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Ιερά Οδός 269, 122 44 Αιγάλεω), τουλάχιστον πέντε πλήρεις ημέρες πριν από την οριζόμενη για την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα