ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Αλογοσκούφης ομολόγησε το κόστος της αναθεώρησης του ΑΕΠ

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2007 18:18

«Ο κ. Αλογοσκούφης ομολόγησε για πρώτη φορά ότι το μεγάλο κόλπο της αναθεώρησης του ΑΕΠ, η μεγάλη γκάφα κατά το CNN, έχει ένα τεράστιο κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός», υπογράμμισε σήμερα η υπεύθυνη Οικονομίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών στην εκδήλωση της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/21/1304621.htm .

«Η Ελλάδα κατά τον κ. Αλογοσκούφη έγινε σε μία νύκτα πλούσια χώρα κι έτσι με δική του πρωτοβουλία θα πληρώσει 4 δισ. ευρώ για αναδρομικά και απώλειες από το ταμείο συνοχής και από δω και πέρα, αυξημένες εισφορές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, για τους "φτωχούς" της Ευρωπαϊκής Ένωσης», παρατήρησε η κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε:

«Ο κ. Αλογοσκούφης ζει την εικονική πραγματικότητα, αλλά οι πολίτες βιώνουν καθημερινά την σκληρή πραγματικότητα στην οποία τους έχει οδηγήσει η πολιτική που ακολουθεί και που έχει ως αποτέλεσμα οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα